Головна » 2018 » Січень » 30 » ХНПУ імені Г.С. Сковороди набір студентів до бакалаврату на спеціальність «016. Спеціальна освіта (дефектологія)»
18:20
ХНПУ імені Г.С. Сковороди набір студентів до бакалаврату на спеціальність «016. Спеціальна освіта (дефектологія)»

ДО УВАГИ АБІТУРІЄНТІВ!

природничий факультет Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди вперше оголошує на 2018/2019 н.р.

набір студентів до бакалаврату на спеціальність

«016. Спеціальна освіта (дефектологія)»

На навчання для здобуття ступеня «БАКАЛАВР» приймаються особи з повною загальною середньою освітою. Вступники на денну та заочну форми навчання зараховуються на підставі конкурсного відбору. Конкурсний бал обчислюється шляхом додавання балів сертифіката Українського центру оцінювання якості освіти з конкурсних предметів (балів вступних іспитів) та середнього бала додатку до атестату про повну загальну освіту та додаткових балів, передбачених Умовами прийому та Правилами прийому ХНПУ імені Г.С. Сковороди. Термін навчання в бакалавраті – 4 роки. Форма навчання – денна та заочна. Є можливість навчатися за бюджетом та за контрактом.

Також передбачено прийом до бакалаврату на перший (зі скороченим терміном навчання) або другий курс (з нормативним терміном навчання) осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста, бакалавра, магістра, спеціаліста.

Випускникам буде присвоєна кваліфікація: Бакалавр спеціальної освіти. Учитель-дефектолог. Вихователь дітей з вадами психофізичного розвитку, асистент учителя-реабілітолога, асистент учителя загальноосвітнього навчального закладу з інклюзивним та інтегрованим навчанням.

Конкурсні предмети для спеціальності “016. Спеціальна освіта”: українська мова та література; біологія; історія України або іноземна мова (на вибір).

Абітурієнти не повинні мати дефектів мовлення (передбачається співбесіда з логопедом).

Ознайомитися з умовами участі у конкурсному відборі абітурієнти можуть на сайті університету: http://hnpu.edu.ua (вкладка “Абітурієнту”).

Адреса приймальної комісії: 61168, м. Харків, вул. Валентинівська, 2, кімн. 110-А, тел.: (057) 766-09-60, (0572) 68-14-34.

Випускники мають широку сферу працевлаштування на сучасному ринку праці: учитель-дефектолог спеціальних та інтернатних закладів освіти; асистент учителя з корекційної освіти; асистент учителя-логопеда; вихователь дітей з вадами психофізичного розвитку; асистент учителя-реабілітолога; асистент учителя загальноосвітніх навчальних закладів з інклюзивним та інтегрованим навчанням.

Категорія: Освіта | Переглядів: 515 | Додав: zhmurkoalexandr2016 | Теги: дефектологія, спеціальна освіта, Ю.Д.Бойчук, ХНПУ імені Г.С. Сковороди | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar