Головна » 2018 » Січень » 30 » ХНПУ імені Г.С. Сковороди набір студентів до магістратури на спеціальність «016. Спеціальна освіта (логопедія)»
18:23
ХНПУ імені Г.С. Сковороди набір студентів до магістратури на спеціальність «016. Спеціальна освіта (логопедія)»

ДО УВАГИ АБІТУРІЄНТІВ!

природничий факультет Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди вперше оголошує на 2018/2019 н.р.

набір студентів до магістратури на спеціальність

«016. Спеціальна освіта (логопедія)»

На навчання для здобуття ступеня «МАГІСТР» приймаються особи, які здобули базову освіту (диплом бакалавра) або повну вищу освіту (диплом спеціаліста або магістра). Якщо вступники до магістратури отримали попередній диплом за іншою спеціальністю, то мають скласти додаткове вступне випробування (ДВВ). Вступники на денну та заочну форми навчання зараховуються на підставі конкурсного відбору згідно з Умовами прийому та Правилами прийому ХНПУ імені Г.С. Сковороди. Термін навчання в магістратурі – 1 рік 4 місяці. Форма навчання – денна та заочна. Є можливість навчатися за бюджетом та за контрактом. Ліцензований обсяг набору – 40 осіб.

Випускникам буде присвоєна кваліфікація: Магістр спеціальної освіти. Учитель-логопед. Учитель-реабілітолог. Викладач вищого навчального закладу з корекційної педагогіки. Методист із спеціальної та інклюзивної освіти.

Фахове випробування для спеціальності “016. Спеціальна освіта (логопедія)”: іноземна мова, логопедія з корекційними методиками.

Додаткове вступне випробування (ДВВ): спеціальна педагогіка і спеціальна психологія.

Вступники до магістратури не повинні мати дефектів мовлення (передбачається співбесіда з логопедом).

Ознайомитися з умовами участі у конкурсному відборі абітурієнти можуть на сайті університету: http://hnpu.edu.ua (вкладка “Абітурієнту”).

Адреса приймальної комісії: 61168, м. Харків, вул. Валентинівська, 2 кімн. 110-А, тел.: (057) 766-09-60. (0572) 68-14-34.

Випускники мають широку сферу працевлаштування на сучасному ринку праці: учитель-логопед спеціальних та інтернатних закладів освіти; учитель-реабілітолог загальноосвітніх навчальних закладів з інклюзивним та інтегрованим навчанням реабілітаційних центрів; учитель-логопед приватних центрів гармонійного розвитку дитини; сімейний консультант з питань корекційного розвитку дітей з різними психофізичними вадами; логопед у медичних установах (поліклініках, лікарнях, приватних медичних центрах).

Категорія: Освіта | Переглядів: 1022 | Додав: zhmurkoalexandr2016 | Теги: логопедія, набір студентів до магістратури, спеціальна освіта, Ю.Д.Бойчук, ХНПУ імені Г.С. Сковороди | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar